Misiune

Din 2004 oferim servicii de consultanță de cea mai buna calitate, la preturi accesibile. Ne bazăm pe încrederea clienților, pe calitatea si eficienta serviciilor oferite. Ne adresăm tuturor tipurilor de organizații, indiferent de mărimea lor.

Viziune: să fim recunoscuți ca un partener integru, eficient și stabil în domeniul consultanței GDPR.

Valori:
Consultanții nostri dau valoare organizației și participă la dezvoltarea acesteia, fiind responsabili pentru îndeplinirea misiunii pe care ne-am asumat-o. Urmarim in permanenta calitatea, motivarea si performanța, aceștia fiind factori esentiali în atingerea obiectivelor. Valorile noastre sunt următoarele:

  • profesionalism
  • integritate
  • stabilitate
  • dinamism
  • orientare către clienti
  • incredere
Certificarile noastre in domeniul protectiei datelor

Certificarea CIPP/E – Certified Information Privacy Professional/Europe atesta cunoasterea legislatiei europene privind protectia datelor, precum si aspectele practice privind aplicarea legislatiei in cadrul organizatiilor.

CIPM – Certified Information Privacy Manager este prima si singura certificare din lume privind gestionarea programelor de protectia datelor si atesta atat cunoasterea reglementarilor de confidentialitate, cat si aspetele practice privind modul in care un program de confidentialitate functioneaza in organizatii.

DPO certificat CNIL (Autoritatea de Supraveghere pentru protectia datelor din Franta), fiind prima persoana din Romania care a obtinut acesata certificare